Συνελήφθη χθες (27.02.2018) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση. Επιπρόσθετα, σε βάρος του ίσχυε ένταλμα βιαίας προσαγωγής για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον κατηγορούμενο και βρέθηκαν στην κατοχή του -5- «φιξάκια» ηρωίνης, -2- ναρκωτικά δισκία και κινητό τηλέφωνο με -2- κάρτες τηλεφωνικής σύνδεσης.
Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων -7,75- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και -3- κάρτες τηλεφωνικής σύνδεσης.
Τα ανευρεθέντα πειστήρια, καθώς και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»