back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Προφυλακίστηκαν ο 41χρονος πατέρας της 14χρονης ανήλικης και ο 67χρονος φερόμενος ως δράστης βιασμού

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΚΑΛΥΜΝΟΣ: Προφυλακίστηκαν ο 41χρονος πατέρας της 14χρονης ανήλικης και ο 67χρονος φερόμενος ως δράστης βιασμού

Προσωρινά προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην Ανακρίτρια Κω και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Κω ο 41χρονος πατέρας της 14χρονης ανήλικης που βιάστηκε κατ’εξακολούθηση στην Κάλυμνο ,καθώς και ο 67χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην Ανακρίτρια Κω σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 μετά τις ποινικές διώξεις που τους ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Κω για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Το κουβάρι αυτών των πράξεων που προκάλεσαν σοκ στην κοινωνία της Καλύμνου άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 όταν η 14χρονη  συνοδευόμενη από 2 συγγενικά της πρόσωπα (θείες της), προσήλθε στο ΑΤ Καλύμνου όπου εξιστόρησε το μαρτύριο που περνούσε και όσα βίωνε τα τελευταία 4 χρόνια

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί ενώπιον των αστυνομικών, ο 67χρονος την πήρε από το σπίτι της που βρισκόταν μόνη  με τη βία σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε ενώ της έδωσε 5 ευρώ. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι ο πατέρας της, του είπε τι συνέβη και αυτός της απάντησε ότι πρέπει να ξεχάσει τι είχε συμβεί και ότι θα κανόνιζε τον 67χρονο ο ίδιος.

Όπως ισχυρίστηκε  η 14χρονη  ο 67χρονος συνέχισε όμως να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα.

Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρήματα στον πατέρα της.

Κατά τη διάρκεια που η 14χρονη βρισκόταν στο ΑΤ Καλύμνου προσήλθε και ο 41χρονος πατέρας της ανήλικης, προκειμένου να πληροφορηθεί το τι συμβαίνει και ο οποίος κρατήθηκε ,ενώ στη συνέχεια προσήχθη από Αστυνομικά όργανα ο 67χρονος που φέρεται ότι βίασε τη 14χρονη.

Από το ΑΤ Καλύμνου, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και ο 41χρονος πατέρας με τον 67χρονο, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω όπου τους ασκήθηκαν οι ποινικές διώξεις που προαναφέραμε και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr o 67χρονος φερόμενος ως δράστης, στην απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του και υποστήριξε ότι καμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση.

Ο 41χρονος πατέρας της ανήλικης ενώ ομολόγησε κατά την προανάκριση στο ΑΤ Καλύμνου τις πράξεις του,κατά τη σημερινή  απολογία του,τα ανέτρεψε παρουσιάζοντας κάποια νέα εκδοχή και μιλώντας ότι υπάρχουν οικογενειακά κίνητρα για να κατηγορηθεί από την αδελφή του. Επίσης για το θέμα των χρημάτων που έπαιρνε η κόρη του, είπε ότι δεν είχε ιδία αντίληψη και ότι κατέθεσε αρχικά ήταν από ενημέρωση που είχε από την αδελφή του.

kalymnos-news.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ