back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κάλυμνος: Παραλήπτης δέματος με ηρωίνη τραυμάτισε αστυνομικό

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΚάλυμνος: Παραλήπτης δέματος με ηρωίνη τραυμάτισε αστυνομικό

Βλέποντας τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν για να τον ελέγξουν, επιχείρησε να τους παρασύρει με το βαν του και τραυμάτισε στο πόδι έναν από αυτούς

Λίγο έλειψε να σκοτώσει αστυνομικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει, ένας 41χρονος Έλληνας ο οποίος πήγε σε μια μεταφορική εταιρεία στην Κάλυμνο για να παραλάβει ένα δέμα με ναρκωτικά! Όταν είδε τους άνδρες του τοπικού τμήματος να πλησιάζουν για να του κάνουν έλεγχο, επιχείρησε να τους παρασύρει με το βαν του και τραυμάτισε στο πόδι έναν από αυτούς.

Ο δράστης διέφυγε με το όχημα του, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο και κατασχέθηκε, ενώ ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση αναζήτησης του 41χρονου, έφτασε στη μεταφορική εταιρεία ένας 32χρονος συνεργός του και επιχείρησε να παραλάβει το δέμα που περιείχε 160 γραμμάρια ηρωίνης, όμως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στην κατοικία του 41χρονου, ακολούθησε έρευνα και κατασχέθηκαν επτά «φιξάκια» με 5,1 γραμμάρια ηρωίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 945 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και παραστατικά τραπεζικών συναλλαγών τα οποία εξετάζονται. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για παραλαβή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 41χρονος που αναζητείται κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

protothema.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ