back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κάλυμνος: Επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν.Χαρδαλιά

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΚάλυμνος: Επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν.Χαρδαλιά

ΔΕΛΤΙΟ – ΤΥΠΟΥ: Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Επαρχείο Καλύμνου, σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Ν.Χαρδαλιά και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλου, του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου , του Διευθυντή της 2ης ΥΠΕ Ροιλού, του Επάρχου κ. Μουσελλή , του Δημάρχου Καλυμνίων κ. Διακομιχάλη, εκπροσώπων του Νοσοκομείου Καλύμνου, των σωμάτων ασφαλείας και του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου.

Παρουσιάστηκε από τον κ. Χαρδαλιά , η κατάσταση που βρίσκεται η Κάλυμνος από επιδημιολογικής απόψεως. Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην πτωτική τάση των κρουσμάτων στο νησί και διαβεβαίωσε ότι εφόσον αυτή συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες θα εξαγγείλει την Κυριακή την άρση του καθολικού lockdown.

Στη σύσκεψη τέθηκαν θέματα των επαγγελματικών τάξεων που έχουν πληγεί, όπως και τα θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα και κυρίως των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις . Παράλληλα ζητήθηκε η ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλύμνου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό , καθώς και με ένα ασθενοφόρο όχημα. Την ίδια στιγμή στο Νοσοκομείο γινόταν ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τους επιδημιολόγους και τη διοίκηση και την ιατρική υπηρεσία του Νοσοκομείου μας.

Η επόμενη μέρα, θα πρέπει να μας βρεί προσηλωμένους στα υγειονομικά πρωτόκολλα, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ασφάλεια τη δική μας και του νησιού μας ολόκληρου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ