back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: «Έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή 58χρονος εκπαιδευτικός

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΚΑΛΥΜΝΟΣ: «Έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή 58χρονος εκπαιδευτικός

«Έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή, σήμερα Κυριακή πρωί 2 Ιουλίου 2017, ο εκπαιδευτικός Νικόλαος Τηλιακός.

Ο εκλιπών που γεννήθηκε το 1959, βρέθηκε νεκρός σήμερα Κυριακή περίπου στις 7.00 το πρωί έξω από την Παναγιά του Γλυκιού, κοντά στο πατρικό του σπίτι.

Ο Νικόλας συνήθιζε τώρα τελευταία να πηγαίνει μπάνιο στην παραλία στο καινούριο λιμάνι πολύ πρωί.Φαίνεται όμως ότι η καρδιά του τον πρόδωσε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου ,όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος .

Η κηδεία του έγινε σήμερα Κυριακή στις 4.00 το απόγευμα στον Άγιο Βασίλειο με παρουσία αρκετού κόσμου συγγενών και συναδέλφων του που τον αποχαιρέτησαν. Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Επαρχίας Καλύμνου κατέθεσε στεφάνι και διαβάστηκε ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου τον Γιάννη Λαμπρινό.

Το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με το συνάδελφο και καλό φίλο του εκλιπόντα ,τον εκπαιδευτικό Μιχάλη Κυράνη που μας μίλησε για το Νικόλα Τηλιακό.

Παραθέτουμε τα όσα μας είπε ο Μιχάλης Κυράννης

Με το Νικόλα ήμασταν φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Τελείωσε το Νικηφόρειο Γυμνάσιο το 1977 και σπούδασε δάσκαλος στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ρόδου. Για ένα διάστημα δουλεψε και στην ΔΕΗ στο εργοστάσιο. Μετά τη θητεία του στην Αεροπορία για δύο χρόνια διορίστηκε δάσκαλος στις 31-12-1982. Υπηρέτησε στην Τήλο, Αρκιούς, Τέλενδο, Ψέρημο, Δημ. Σχολείο Βαθέος, 2ο Δημ. Σχολείο Πόλης, 3ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημ. Σχολείο Χώρας, Δημ. Σχολείο Πανόρμου.Για ένα χρονικό διάστημα υπηρέτησε και στο γραφείο του Σχολικού Συμβούλου τότε του Πανορμίτη Κιρκή  Ήταν εξαιρετικός δάσκαλος και πολύ καλός φίλος. Όλοι τον αγαπούσαμε και για όλους ενδιαφερόταν. Βγήκε σύνταξη πριν 3 χρόνιαπερίπου και ήταν πολύ αγαπητός σε όλο τον κόσμο.

Ο πατέρας του ήταν ο Ιωάννης Τηλιακός, ναυτικός και η μητέρα του η Ειρήνη το γένος Σεργίου (Φέκια) Είχε δύο αδελφές τη Μαρία συζ. Δημητρίου Βαλσαμίδη και την Βακίνα συζ. Ηλία Γλυνάτση.

 Η πλατεία όπου σύχναζε από σήμερα είναι φτωχότερη !!!

Ένας σπουδαίος άνθρωπος και πολύς καλός φίλος «έφυγε» σήμερα από κοντά μας, ο δάσκαλος ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ.
Καλό Παράδεισο Νικόλα, ελαφρύ να είναι το χώμα που σε σκέπασε σήμερα !!! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ !!! ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ !!!

Πηγή: kalymnos-news.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ