back to top
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλυμνος: Ευχαριστίες απερχόμενου ΔΣ ΑΝΕΚ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΚάλυμνος: Ευχαριστίες απερχόμενου ΔΣ ΑΝΕΚ

Χθες τελείωσε η 2η προεδρεία μας στην ΑΝΕΚ. Η θητεία αυτή ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Δύο ατυχήματα και ιδιαίτερα το δεύτερο παραλίγο να στοιχίσουν  στην επιχείρηση την ύπαρξή της . Το πλοίο μας έμεινε για έξι μήνες χωρίς δρομολόγια, ενώ παράλληλα γίνονταν οι απαιτούμενες επισκευές.  Καταφέραμε να επανέλθει σε δρομολόγια και σήμερα να εκτελεί πολύ καλές γραμμές και επωφελείς για την επιχείρηση.

Τώρα λοιπόν που τελείωσε κι αυτή η πολύ δύσκολη θητεία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Διοικητικό Συμβούλιο  με το οποίο ομόθυμα είχαμε αγαστή συνεργασία. Περάσαμε δύσκολους κάβους , αλλά καταφέραμε να σώσουμε την επιχείρηση.

Θα θέλαμε και εκ μέρους του του Διοικητικού Συμβουλίου να ευχαριστήσουμε  το προσωπικό και τα πληρώματα που στάθηκαν συμπαραστάτες στο έργο μας.

Ξεχωριστές ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος με αποφασιστικότητα και πυγμή μας βοήθησε στις πιο δύσκολες στιγμές  της επιχείρησης.

Επίσης στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , ο οποίος  επανέφερε στην κρίσιμη στιγμή το πλοίο σε  δρομολόγια.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προμηθευτές μας και κυρίως την ΑΡΓΩ ΑΕ καθώς  και τα συνεργεία που εργάστηκαν άοκνα ώστε να τελειώσει η επισκευή το συντομότερο δυνατόν και για την υπομονή τους στη διαδικασία πληρωμών.

Πολλές ευχαριστίες χρωστάμε στον Ναυπηγό και Συνεργάτη μας Βασίλη Ψαρομπά και το γραφείο του, καθώς και στον Τεχνικό μας Σύμβουλο Θωμά Σκριβάνο για τη συνεχή παρακολούθηση  των μελετών και τη βοήθεια που μας πρόσφεραν σε κρίσιμες ώρες.

Τέλος απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στους νομικούς μας παραστάτες Μιχαήλ Νταλάκο, Νομική Κυπραίου και Γλυκερία Σιούτη για τις εύστοχες παρεμβάσεις τους και την υπεράσπιση των δικαίων της εταιρείας μας .

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο του και να είναι τυχερό

Για το απερχόμενο ΔΣ

Ο τ. Πρόεδρος

Δρ Γεώργιος Θανάτσης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ