Ο Ιωάννης Παππάς, βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, με τον Βασίλη Μανέττα, πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ και τον Γιώργο Υψηλάντη, γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΡ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη όπου ανέπτυξαν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα που αφορούν τους υπαλλήλους των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α).
Κύριο και πρωταρχικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το εργασιακό καθεστώς των υπαλλήλων της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ ειδικά όσων καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Συζήτησαν για να υπάρξει κάποια νομοθετική ρύθμιση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το υπόμνημα των υπαλλήλων.
Ο Ιωάννης Παππάς ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη για τη συνάντηση και αφού αντάλλαξαν απόψεις συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την άμεση επίλυση ζητημάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς του.



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ευχές από τον Πρεσβευτή της Λέρου, Γιώργο Παύλη, προς τον Λεριακό λαό
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων