Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς όπου είχε σύσκεψη με την διοίκηση του ΕΚΡ και τους εκπροσώπους του σωματείου «ΖΕΥΣ» των εργαζομένων της ΔΕΗ.
Ο κ. Παππάς επανέλαβε την στήριξη του στο αίτημα για εντοπιότητα στις προσλήψεις που γίνονται στα Εργοστάσια της ΔΕΗ που λειτουργούν στο νησί μας. Το κριτήριο της εντοπιότητας στις προσλήψεις ήταν βασική προϋπόθεση στις συμβάσεις για την κατασκευή των εργοστασίων της στη Ρόδο και πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις.
Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης ανέφερε: Πρόκειται για μια αδικία που πρέπει να αρθεί. Σε αυτή την μάχη στρατευόμαστε όλοι μαζί, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντ. Καμπουράκης, ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, οι αντιδήμαρχοι, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, η διοίκηση του ΕΚΡ και οι τοπικές κοινωνίες . Η προσπάθεια είναι κοινή για την αποκατάσταση της αδικίας.














![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025