back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Κοπάδης, από την Κω, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΟ Γιώργος Κοπάδης, από την Κω, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Κοπάδη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  στην Περιφερειακή Ενότητα Κω, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο κ. Κοπάδης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει:

«Με πλήρη αίσθηση ευθύνης και γνώμονα την ανιδιοτέλεια και την πρότερη εμπειρία μου στα κοινά, αποφάσισα να συμπορευθώ με έναν χαρισματικό άνθρωπο, τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο όμορφο ταξίδι της αυτοδιοίκησης.

Οι όλο και αυξανόμενες εξελίξεις και απαιτήσεις των καιρών, δεν επιτρέπουν και δεν συγχωρούν πλέον την απραξία με την απαξίωση της συμμετοχής μας στα κοινά.

Στόχος μου είναι  να συνεισφέρω στην ανάπτυξη, την ευημερία και την πρόοδο των νησιών μας.

Η πρόσκληση του κ. Χατζημάρκου για συμμετοχή μου στην παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», όχι μόνο με τιμά, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί πρόκληση για μένα.

Προσδοκώ σε έναν όμορφο προεκλογικό αγώνα, στον οποίο θα χαρώ να είστε δίπλα μου.»

Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Κοπάδης είναι αγγειοχειρουργός, Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Γ. Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και Πρόεδρος Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει πλούσιο συγγραφικό και επιστημονικό έργο με προεδρία – εισηγήσεις – ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχει ως εισηγητής – δάσκαλος στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Αγγειοχειρουργική – Ενδαγγειακές Τεχνικές» (2018 και 2019) και αποτελεί μέλος συμβουλίων κρίσεων Αγγειοχειρουργών 1ης ΥΠΕ, μέλος επιτροπής εξετάσεων Αγγειοχειρουργικής ειδικότητας καθώς και μέλος επιτροπής εξετάσεων υπερήχων της Αγγειοχειρουργικής ειδικότητας.

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος ενιαίου Δήμου Κω από το 2011 έως και το 2016, εντεταλμένος σύμβουλος για την Υγεία (2011-2014) και μέλος διυπουργικής ομάδας εργασίας (υπουργείο Υγείας και Υπουργείο Τουρισμού) για τον Τουρισμό Υγείας (2020).

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Ελευθερία Σβύνου, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά: τον Χρήστο (Αγρονόμο Τοπογράφος ΕΜΠ), τον Γιάννη (Πολιτικό Μηχανικός ΕΜΠ, τον Θανάση (Οικονομολόγο ΕΚΠΑ) και την Μελετία (σπουδές Νομικής επιστήμης).

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ