back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιάννης Παππάς, Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από την Ρόδο: «Εδώ είναι Ελλάδα! Εδώ, σήμερα, γιορτάζουμε με ενότητα και εθνική ανάταση».

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΓιάννης Παππάς, Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από την Ρόδο: «Εδώ είναι Ελλάδα! Εδώ, σήμερα, γιορτάζουμε με ενότητα και εθνική ανάταση».

Διπλή και  μεγάλη γιορτή η σημερινή. Όπου, τα μηνύματά της, είναι, ενότητα, ομοψυχία, εθνική ανάταση. Ημέρα, όπου όλοι οι Έλληνες, είμαστε αγαπημένοι, αγκαλιασμένοι και μονιασμένοι. Που μας στέλνει το μήνυμα, ότι,  όταν είμαστε μονιασμένοι, πάντα τα καταφέρνουμε και πάντα πετυχαίνουμε.

Δυστυχώς, αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, κάποιοι, επιχειρούν να την καταστρέψουν. Προσπαθούν  να τη δηλητηριάσουν, να την αμαυρώσουν  και να μειώσουν τη σπουδαιότητά της, με μηνύματα, που θυμίζουν σκληρά, δύσκολα χρόνια του παρελθόντος, τα οποία όλοι, έχουμε αφήσει πίσω. Θα πρέπει όλοι αυτοί, να καταλάβουν, ότι έχουμε γυρίσει πλέον σελίδα στην ιστορία.

Προχωράμε μπροστά!  Άλλωστε, αυτό ακριβώς θέλει ο ελληνισμός, αυτό επιζητούν όλοι οι Έλληνες.  Και κάποιοι που υπηρετούν την πατρίδα μας, οφείλουν να αντιληφθούν ότι, επιβάλλεται να είναι πιο σοβαροί και πιο υπεύθυνοι, φορώντας «κεντρική στολή».  Να εμπεδώσουν,  ότι, δεν πρέπει να στέλνουν μηνύματα διχασμού, μηνύματα τριτοκοσμικής χώρας.

Επί τέλους, σταματήστε όλοι εσείς, να πληγώνετε την πατρίδα μας. Σταματήστε να απευθύνεστε στους Έλληνες, αλλά,  παρόλα αυτά, να μιλάτε  σαν να βρίσκεστε σε χώρα της Νότιας Αμερικής.

Δεν εργάζεστε πλέον σε αμερικάνικη εταιρεία, σε fund.  Επομένως, δεν συγχωρείται, το να μην γνωρίζετε, με ποιο τρόπο οφείλετε να αντιμετωπίζετε τους υπόλοιπους πολίτες του κόσμου.

Εδώ είναι Ελλάδα! Εδώ, σήμερα, γιορτάζουμε όλοι!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ