back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιάννης Παππάς από την Κω: προχωράμε μαζί με σταθερότητα, για το μέλλον της Πατρίδας και των Δωδεκανήσων

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΓιάννης Παππάς από την Κω: προχωράμε μαζί με σταθερότητα, για το μέλλον της Πατρίδας και των Δωδεκανήσων

Στο νησί της Κω παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς, όπου έδωσε το παρών στα θυρανοίξια του Ι.Ν Αγίας Παρασκευής, τον οποίο αποκατέστησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Βουλευτής, ο οποίος θα παραμείνει στην Κω μέχρι την Τρίτη, είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους, κατοίκους και φορείς του νησιού, με τους οποίους συζήτησε για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα και στα νησιά μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παππάς επισκέφτηκε την αστική εταιρεία «Ιπποκράτης», Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της κοινωνικής υγείας, καθώς έδωσε το παρών στην παρουσίαση του παραμυθιού, της κας Ελένης Διακοπαναγιώτη με τίτλο «ο δικός μου παππούς».
Επίσης, πραγματοποίησε σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω.

Παρευρέθηκε στις βραβεύσεις του Keen On Speed Enduro MTB, όπου είχε τη χαρά να απονείμει τα βραβεία στους επιτυχόντες αθλητές, ενώ έδωσε το παρών και στην μουσική παράσταση, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός, Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Πηλίου Κω «ο Απελλής».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κω , ο Γιάννης Παππάς πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς του νησιού, για την εύρεση λύσεων στα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νησί του Ιπποκράτη.

Συναντήθηκε με τον Έπαρχο Κω, κ. Ιωάννη Καμπανή.

Για τα ζητήματα υγείας, συνάντησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω, κ. Βασιλειάδη Σταμάτη, καθώς πραγματοποίησε σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κω.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα ζητήματα ασφαλείας του νησιού, με τον Bοηθό Διευθυντή Β’ Αστ. Διεύθυνσης, Ανδρέα Σταυρόπουλο, όπως επίσης και με τον Λιμενάρχη Κω, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Μαλούκο Πέτρο, καθώς και με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, Επιπυραγό Γρηγόρη Μαυρίδη.

Στο πρόσωπό τους ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής, που καθημερινά δίνουν αγώνα για την διατήρηση της ασφαλείας και της σιγουριάς στην Κωακή κοινωνία.

Επιπρόσθετα, ο Γιάννης Παππάς, συναντήθηκε με τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Καβαρλίγκο Αριστείδη, τον οποίο, επίσης, ευχαρίστησε για την οργάνωση και το ακμαίο ηθικό των στελεχών της 80 ΑΔΤΕ.

Σε δηλώσεις του, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε την ανάγκη για στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές, με σκοπό να συνεχίσει η χώρα να πορεύεται με σταθερότητα. Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε: «προχωράμε μαζί με σταθερότητα, για το μέλλον της Πατρίδας και των Δωδεκανήσων».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ