Το Σάββατο 12 Απριλίου συνελήφθη ένας 79χρονος Γάλλος, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στη Ρόδο.
Σύμφωνα με τη dimokratiki, το σκηνικό φρίκης με θύμα την 7χρονη στήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιαλυσό, όπου διέμενε με την οικογένειά της, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί.
Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, ο γιος του, έχοντας ξυπνήσει, πήγε στο δωμάτιο της αδελφής του και βρήκε έναν ηλικιωμένο μέσα και του είπε: «Δεν είναι το σπίτι σου, πρέπει να φύγεις».
Ο πατέρας έσπευσε αμέσως στο δωμάτιο και βρήκε την κόρη του να κλαίει. Όταν τη ρώτησε τι συνέβη, το παιδί αποκάλυψε πως ο ηλικιωμένος την είχε αναγκάσει να γδυθεί, την άγγιξε και την κακοποίησε με διάφορους τρόπους.
Όπως κατέθεσε, ο κατηγορούμενος άγγιξε το γυμνό σώμα της και ασέλγησε εις βάρος της, με το παιδί να λέει ότι πόνεσε πολύ και τρομοκρατήθηκε.
Ακολούθησε σκηνή έντασης, με τον πατέρα της 7χρονης να είναι συγκλονισμένος. Αρχικά έσπρωξε τον ηλικιωμένο έξω από το χώρο και στη συνέχεια φώναξε για βοήθεια.
Άλλοι ένοικοι του ξενοδοχείου έσπευσαν στο σημείο. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί της Υ.Δ.Ε.Ε. Ρόδου συνέλαβαν τον ηλικιωμένο.
Οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία λήψης καταθέσεων από το προσωπικό του ξενοδοχείου και αυτόπτες μάρτυρες.
Όσον αφορά τον 79χρονο, κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025