back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη της Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στην Κάλυμνο

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΕπίσκεψη της Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στην Κάλυμνο

Ιδιαίτερα δραστήρια όσον αφορά τις επισκέψεις στα νησιά σε σχέση με τον προκάτοχό της αποδεικνύεται η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, αφού αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και μεθαύριο Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά επίσκεψη στη γειτονική Κάλυμνο. Ελπίζουμε να τη δούμε σύντομα και στη Λέρο.

Αύριο λοιπόν, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου η κα Καλογήρου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλύμνου, Λέρου & Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσιο στη Μητρόπολη στις 12:00.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Διακομιχάλη Δημήτριο με την παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Καλύμνου κ. Ηλία Τσέρου, της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υποθέσεων και Αλληλεγγύης Καλύμνου κ. Ψαρομπά Σεμίραμις και του Προέδρου ΔΕΥΑΚ κ. Γεώργιου Κοπανέζου στο δημαρχείο στις 12:30. Με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, κ. Άγγελο Καλαθιανάκη, κ. Κώστα Σταυλά, κ. Κατσοτούρχη Γεώργιο και κ. Μαραγκό Δημήτριο θα συναντηθεί στο Επαρχείο στις 13:30. 

Η κα Καλογήρου θα πραγματοποιήσει επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου, τον Πρόεδρο Παράκτιας Αλίειας Ν, τον Πρόεδρο Μελισσοκομικής Ένωσης Καλύμνου κ. Κουρσιώτη Γεώργιο και τον Πρόεδρο Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Καλύμνου «ΘΥΜΑΡΙΤΗΣ» κ. Γαβαλά Ιωάννη, στην αίθουσα Εμπορικού Επιμελητηρίου στις 18:30.

Μεθαύριο, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, η κα Καλογήρου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υπολιμενάρχη Καλύμνου κ. Τσαλή Ευάγγελο στις 9:00 στο Λιμεναρχείο, με τον Υποδιοικητή της Αστυνομίας κ. Καραθάνο Ευάγγελο στις 9:30 στα γραφεία της Αστυνομίας και με τον Επιτελάρχη 80ΑΔΤΕ Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Δασκαλάκη Πέτρο και τον Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Ανδριά Παναγιώτη, Διοικητή ΤΕ Καλύμνου, στα γραφεία του στρατοπέδου Καλύμνου στις 10:00.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της η κα Καλογήρου θα συναντηθεί και με εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε.

lerosnews.gr

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ