back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έκλεβε τα κινητά των λουόμενων στη Ρόδο

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΈκλεβε τα κινητά των λουόμενων στη Ρόδο

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο δράστης άρπαξε το κινητό τηλέφωνο ενός λουόμενου και επιχείρησε να διαφύγει, όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας

Καρτέρι σε μια παραλία στην πόλη της Ρόδου έστηνε ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος καραδοκούσε περιμένοντας να δει τους λουόμενους να μπαίνουν στην θάλασσα για να κάνει… πλιάτσικο στα προσωπικά τους αντικείμενα που άφηναν στην ακτή!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο δράστης άρπαξε το κινητό τηλέφωνο ενός λουόμενου και επιχείρησε να διαφύγει, όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στη κατοχή του κατασχέθηκαν το κινητό το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, αλλά και 16 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο 33χρονος κρυβόταν πίσω από μια σειρά κλοπών, που είχαν γίνει από τις 18 Ιουλίου και μετά. Ήδη, εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και η έρευνα συνεχίζεται. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Έκλεψε μοτοσικλέτα από αυλή και κινητό από μπαρ

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας 30χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε στην πόλη των Σερρών, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της Πέμπτης έκλεψε από την αυλή ενός σπιτιού μία μοτοσικλέτα η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον 20χρονο ιδιοκτήτη της. Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 30χρονος είχε κλέψει το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και το αξίας 200 ευρώ κινητό τηλέφωνο ενός 49χρονου, από τον εξωτερικό χώρο ενός μπαρ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες.

protothema.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ