back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος, αφού δολοφόνησε την Τοπαλούδη, βίασε κορίτσι με ειδικές ανάγκες

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΕγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος, αφού δολοφόνησε την Τοπαλούδη, βίασε κορίτσι με ειδικές ανάγκες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για έναν από τους δύο δράστες του εγκλήματος στη Ρόδο που σόκαρε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 19χρονος Αλβανός κρατούμενος που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μίας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, στο Ενυδρείο της Ρόδου, την 1η Δεκεμβρίου. Δηλαδή σχεδόν μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο Ρομά βίασαν, σύμφωνα με τις Αρχές, τη 19χρονη κοπέλα και η υπόθεση εξιχνιάστηκε μόλις χθες. Ο 23χρονος Ρομά συνελήφθη, ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 19χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018  οδήγησαν την ημεδαπή σε  παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Πηγή: iefimerida.gr 

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ