back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δίπλα στον Γιάννη Παππά οι νησιώτες

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔίπλα στον Γιάννη Παππά οι νησιώτες

Οι αλιείς της Καλύμνου, (ανοικτής θάλασσας, παράκτιας και μικρής παράκτιας αλιείας) που αποτελούν το μεγαλύτερο αλιευτικό σύλλογο  της Ευρώπης, έδωσαν ηχηρό παρόν στη συνάντηση φίλων του υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννη Παππά, σε κεντρικό καφέ του νησιού.

Μια συνάντηση, που έφτασε ψηλά τον πολιτικό σφυγμό, καθώς, σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας,  ο ίδιος, κέρδισε μάχες υπέρ των βιοπαλαιστών της αλμύρας, από όπου τελικά, επωφελήθηκαν όλοι οι κλάδοι των θαλασσινών επαγγελμάτων, όπως διαβεβαίωσε, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσοτούρχης.

Στην ίδια συνάντηση, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου κ. Φανιός  τόνισε ότι, ο υποψήφιος Βουλευτής, προσπάθησε και κάλυψε όσες ανάγκες του ζητήθηκαν.

Συγκινητικές, ήταν δηλώσεις των παρευρισκομένων, όπου ο καθένας,  είχε να πει τη δική του εμπειρία για την ειλικρίνεια και τον αλτρουϊσμό του Γιάννη Παππά.

Οι  εποικοδομητικές συναντήσεις του, συνεχίστηκαν και στο νησί της Λέρου, με αγαπημένους φίλους και κομματικά στελέχη. Ακόμα, στο ακριτικό Αγαθονήσι, όπου στη συνάντηση παραβρέθηκαν όλοι οι κάτοικοι, συζήτησε με τον Δήμαρχο κ. Κόττορο για  τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νησί, κάτι που συνέχισε  και στους Αρκιούς.

Στο νησί των Λειψών, που τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει κατακόρυφη εξέλιξη στον τουρισμό,  ο κ. Παππάς, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Φώτη Μάγγο, έκανε περιοδεία στο  εμπορικό κέντρο και συναντήθηκε με ντόπιους, κατοίκους και επιχειρηματίες.

Στη μαγευτική Αστυπάλαια, με την εξαιρετική, τουριστική άνοδο και την αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας, ο υποψήφιος Βουλευτής, συναντήθηκε με τοπικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες του νησιού.

Από το Ιερό νησί της Πάτμου, όπου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στα νησιά της Επαρχίας Καλύμνου, ο κ. Παππάς δήλωσε: «κάθε φορά που επισκέπτομαι απομακρυσμένα νησιά, ενδόμυχα εύχομαι, να μην περάσουν γρήγορα οι μέρες. Εκτός από την ομορφιά και την αγνότητα της φύσης, είναι πραγματικά απόλαυση η συζήτηση με  αυτούς τους ήρωες, τους γενναίους της θάλασσας, τους αδάμαστους του Αιγαίου, που ακουμπούν πάνω μας τις ελπίδες και τα απλά όνειρά τους.

Είναι ηρωισμός να ζει κανείς σε ένα μικρό νησί, με συνθήκες –  που – σε τίποτα δεν θυμίζουν τη σιγουριά μιας πόλης. Από την αρχή της θητείας μου ως Βουλευτής, θεώρησα ιερή υποχρέωση, δίνοντας υπόσχεση στον εαυτό μου και στους ιδίους,  ότι θα τους υπερασπίζομαι, όσο μπορώ περισσότερο. Πραγματικά, αξίζει να τους αφουγκράζεσαι, να τους συμπαραστέκεσαι, να τους διευκολύνεις την καθημερινότητα. Σε αυτά τα νησιά, η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα συνεχίσει να δίνει κίνητρα, ώστε, όχι μόνο να κρατηθούν ζωντανά, αλλά να αναπτυχθούν, διατηρώντας την παραδοσιακή αυθεντικότητά τους».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ