back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δήμαρχος Καλύμνου: Θα υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις για το κλείσιμο της ΔΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔήμαρχος Καλύμνου: Θα υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις για το κλείσιμο της ΔΟΥ

Τελικά η χώρα κυβερνιέται από τους πολιτικούς της ή από … κάποιους άλλους; Αυτό το ερώτημα πλανάται αυτές τις ώρες στο νησί, από την ανάρτηση του δελτίου τύπου του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι δηλώσεις των δύο εκ των τριών εταίρων της κυβέρνησης, Βενιζέλου – Κουβέλη, όπου δεσμευτήκαν ενώπιον του Δημάρχου Καλυμνίων και του Βουλευτή Δωδεκανήσου Δ. Κρεμαστινού, πως η Οικονομική εφορεία του νησιού θα παραμείνει στην σημερινή της μορφή, φαίνεται ότι δεν είχαν καμιά απήχηση από την τρόικα.

Η Κάλυμνος, το νησί των σφουγγαράδων και η Δωδεκάνησος, η μεγαλύτερη νησιωτική περιοχή, δεν έχουν καμία αξία για το «Αθηνοκεντρικό Κράτος» και τους ευρωπαίους, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα, από την αποψινή απόφαση – κόλαφο του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, μας δήλωσε τηλεφωνικά, ότι «οι αντιδράσεις της Καλύμνου θα είναι ακραίες» μετά από την τροπή που πήραν τα πράγματα. 

Ήδη υπάρχει κινητοποίηση σε τοπικό επίπεδο καθώς και σε περιφερειακό και όλα δείχνουν πως η αποψινή απόφαση θα «πυροδοτήσει» εξελίξεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Παλμός του Αιγαίου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ