back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διήμερη επίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά στη Σύμη

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔιήμερη επίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά στη Σύμη

Το νησί της Σύμης επισκέφτηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης , όπου πραγματοποίησε συσκέψεις με φορείς αλλά και με κατοίκους, για την ανάδειξη των ζητημάτων που αντιμετωπίζει το νησί.

Πραγματοποίησε σύσκεψη στο Δημαρχείο Σύμης, με τον Δήμαρχο, κύριο Λευτέρη Παπακαλοδούκα, με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρία Σεβαστή Λούπη και τον Αντιδήμαρχο, κύριο Νικήτα Γρύλλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η περαιτέρω προβολή της Σύμης, με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων τουριστών, η προμήθεια περαιτέρω εμβολίων για να συνεχιστούν και στον υπόλοιπο πληθυσμό του νησιού οι εμβολιασμοί καθώς και η εύρεση λύσεων για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των εγκαταστάσεων της αφαλάτωσης στη Σύμη.

Παρευρέθηκε στην Κυριακάτικη λειτουργία του Αγίου Ιωάννη στη Σύμη και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας με τους κατοίκους του νησιού.

Επίσης, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, καθώς και με τον Λιμενάρχη Σύμης, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, με κυριότερο από αυτά την εύρυθμη κυκλοφοριακή λειτουργία του νησιού.

Τέλος, οι κάτοικοι της Σύμης ευχαρίστησαν τον Βουλευτή για την πολύτιμη συμβολή του στο ζήτημα της εξέτασης των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο ΕΠΑΛ Σύμης. Σημειωτέον, πως τα προηγούμενα χρόνια οι εξεταζόμενοι μαθητές από τη Σύμη μεταφέρονταν στη Ρόδο για να εξεταστούν και μετά από επικοινωνία του Βουλευτή με την Υπουργό και την Υφυπουργό Παιδείας, για πρώτη φορά οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σύμης θα εξεταστούν στον τόπο τους.

Ο κ. Παππάς δήλωσε πως βρίσκεται δίπλα σε κάθε νησιώτισσα και κάθε νησιώτη, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που τους απασχολούν.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ