back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήλωση Ιωάννη Παππά για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔήλωση Ιωάννη Παππά για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Την επισήμανση ότι ‘η κυβέρνηση των νεοκομμουνιστών είπε ψέμματα στον ελληνικό λαό’ έκανε σήμερα σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς, όταν ρωτήθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις.

Πιο αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Παππά: “Αποδείχθηκε τελικά ότι δεν έχουν κανένα σχέδιο. Η χώρα καταρρέει κι εκείνοι λένε ότι διαπραγματεύονται. Υπάρχει ήδη στάση πληρωμών στον ιδιωτικό τομέα ενώ οι τράπεζες κινδυνεύουν να ξεμείνουν από ρευστό. Η αγορά ‘στέγνωσε’, ο ιδιωτικός τομέας και ο τουρισμός πλήττεται συνεχώς και η κυβέρνηση δεν ξέρει πού πάει.

Την μία μιλάνε για ρήξη, την άλλη για συμφωνία και την άλλη για δημοψηφίσματα. Εκεί που μας έλεγαν ότι θα σκίσουν το μνημόνιο, έρχονται τώρα και αυτο-αναιρούνται και λένε ότι δεν το είπαν ποτέ στις προεκλογικές τους εξαγγελίες!!! Εκεί που μας έλεγαν ότι θα προχωρήσουν σε συμφωνία, έρχονται τώρα, 100 μέρες μετά τις εκλογές και θέτουν θέμα δημοψηφίσματος για να βάλουν στον λαό ψεύτικα διλήμματα και να του μεταθέσουν τις ευθύνες.

Η κυβέρνηση δεν πρόλαβε να αναλάβει την εξουσία και ήδη φρόντισε να πάρει όσα είχε καταφέρει να μαζέψει από τον κόπο του ελληνικού λαού σε πρωτογενή πλεονάσματα, η προηγούμενη… καταραμένη κυβέρνηση.

Κι έρχονται τώρα, να μας μιλήσουν πάλι για εκλογές; Σε λίγο θα βλέπουμε τον χυσό της χώρας να φεύγει με… σινούκ. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο.

Πρέπει να κλείσει εδώ και τώρα η συμφωνία για να σωθεί η χώρα. Ειδάλλως, ούτε δημοψήφισμα ούτε εκλογές θα δώσουν την λύση.

Μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας θα ήταν η τελευταία λύση σε περίπτωση που κινδυνέψει πλέον σοβαρά η χώρα αφού όλη η αγορά καταρρέει και κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει”.


Ιωάννης Παππάς Οικονομολόγος,

Μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ