Αγαπητοί φίλοι,
Χαιρετίζω την εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου σας.
Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου δραστηριοποιείται δυναμικά εδώ και χρόνια, δίνοντας το παρών στα προβλήματα του Τουρισμού, συμβάλλοντας στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της νησιού και αναδεικνύοντας πάντα τα πλεονεκτήματα και τα δυνατά σημεία του.
Οι ευχές μου για μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά, ακολουθούνται από τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για μια ακόμη καλύτερη νέα τουριστική περίοδο, το 2015, που θα βοηθήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη, στην οικονομία αλλά και στην παραγωγικότητα.
Με εκτίμηση
Ιωάννης Παππάς
Οικονομολόγος,
Μέλος Κ.Ε. της Ν.Δ.



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]