back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη Κρεμαστινού: Προσπαθούμε να μεταπείσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΑποκάλυψη Κρεμαστινού: Προσπαθούμε να μεταπείσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου

Την παρασκηνιακή προσπάθεια να μεταπεισθεί ο Γιώργος Παπανδρέου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός. Μιλώντας στο Βήμα Fm, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Να είστε σίγουροι ότι αυτό γίνεται».

Για να συμπληρώσει ότι ήδη έχουν ξεκινήσει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση να πείσουν τον Γιώργο Παπανδρέου να μην προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. «Έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας οι οποίες ενωτικές απόψεις. Δηλαδή, αποθαρρύνουμε οποιαδήποτε σκέψη διασπαστική» είπε χαρακτηριστικά.

«Πραγματικά είναι αδιανόητο στη φάση αυτή μια ομάδα του ΠΑΣΟΚ να στραφεί εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Είναι αδιανόητο να μην πάει ενωμένο στις εκλογές . Ποτέ στην ιστορία αυτού του τόπου δεν συνέβη να διασπαστεί προεκλογικά ένα κόμμα, έστω και μια ομάδα, ένα μέρος  κόμματος» τόνισε ο κ. Κρεμαστινός, προσθέτοντας: «Κατά συνέπεια ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποθαρρύνει όσους εισηγούνται τέτοια πράγματα, διότι οπωσδήποτε μερικοί τα εισηγούνται».

«Θα έπρεπε οι διαφορές να συζητηθούν στα όργανα ή ενδεχομένως και σε ένα συνέδριο αλλά προτού καταλήξει κανείς σε απόφαση η οποία να μην είναι ενωτική», ανέφερε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

iefimerida.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ