back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ανακοίνωση του Α.Σ “ΞΑΝΘΟΣ ο Πάτμιος”

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΑνακοίνωση του Α.Σ "ΞΑΝΘΟΣ ο Πάτμιος"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Α.Σ ΞΑΝΘΟΣ ο Πάτμιος μετά την παραίτηση του προέδρου Κου Γρύλλη Χριστόδουλου του Παντελή προέβει σε εκλογές οι οποίες στέφθηκαν από επιτυχία. Πλήθος κόσμου συμμετείχε ώστε να αναδείξει νέο Δ.Σ. 

Μετά λοιπόν από τις τυπικές αρχαιρεσίες πρόεδρος αναδείχθηκε ο Κος Μιχας Νικόλαος, Αντιπρόεδρος ο Κος Γρύλλης Χριστόδουλος του Βασιλείου, Ταμίας ο Κος Κωνσταντας Μιχαήλ, Γραμματέας ο Κος Τραυλος Διονύσιος και Γενικός Αρχηγός ο Κος Λουλουδιάς Στυλιανός.

Το νέο ΔΣ άρτια καταρτισμένο και ενήμερο πάνω στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο καθώς 3 μέλη του προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, ο Κος Κωνσταντας είναι δημοτικός σύμβουλος και επιχειρηματίας ενώ όσον αφορά τον Κο Μιχα δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς επί προεδρίας του η ομάδα ανέβηκε στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου έχει ως πρωταρχικό σκοπό την στελέχωση όλων των τμημάτων με άτομα που γνωρίζουν άρτια το αντικείμενο και θα λειτουργήσουν ως πόλος έλξης για όλους τους αθλητές.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς λοιπόν που οι φορείς δεν ενισχύουν πλέον τα Σωματεία και υπάρχει μεγάλη οικονομική πενια στηριζόμενοι στην προσωπική διάθεση,το μεράκι και την αγάπη όλων για τον αθλητισμό σκοπός όλων μας είναι η συνέχιση του αθλητικού ιδεώδους στο νησί μας, από πολλές πλευρές,(τμήματα μπάσκετ ,στίβου, ακαδημίες ποδοσφαίρου ,ανδρική ομάδα κ.α.) ώστε η νεολαία να έχει μια σωστή και ουσιαστική διέξοδο. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η λέξη δουλειά και όρεξη είναι καθημερινά στο στόμα των μελών του Δ.Σ.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να παρακαλέσουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει τον αθλητισμό για το καλό των νέων.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ