back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ακρωτηριάστηκε από κροτίδα 13 χρονο αγόρι από τη Σύμη που στέκονταν με τον πατέρα του στην Ανάσταση

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΑκρωτηριάστηκε από κροτίδα 13 χρονο αγόρι από τη Σύμη που στέκονταν με τον πατέρα του στην Ανάσταση

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στη Ρόδο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα

Σοβαρό ατύχημα με ακρωτηριασμό δαχτύλων του δεξιού του χεριού σημειώθηκε την ώρα της Ανάστασης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Σύμη όταν κροτίδα εξερράγη δίπλα του, τραυματίζοντάς το σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ένας 13χρονος την ώρα που βρίσκονταν με τον πατέρα του στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου στη Σύμη, έσκασε πάνω του μια κροτίδα, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δάχτυλα του δεξιού του χεριού και να υποστεί σοβαρό θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο.

Δίπλα ακριβώς από το σημείο που σημειώθηκε το θλιβερό περιστατικό, όπως δήλωσαν στη «Ρ» κάτοικοι της Σύμης, βρίσκονταν παιδικά καρεκλάκια με δύο μωρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα πήγε ελικόπτερο στο νησί και από εκεί με μια μικρή στάση στη Ρόδο, ο 13χρονος μεταφέρθηκε με αεροσκάφος στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Σημειώνεται ότι και στη Ρόδο, το βράδυ της Ανάστασης, ένα 7χρονο κοριτσάκι υπέστη εγκαύματα και τραυματισμό στο πρόσωπο, όταν βεγγαλικό ή φιαλίδιο γκαζιού που είχε τοποθετηθεί στη φωτιά, εξερράγη.

Πηγή:rodiaki.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ