back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εννοείται… ομορφούλι – «Ανήμερα του έρωτα»

ΑΠΟΨΕΙΣΕννοείται… ομορφούλι - «Ανήμερα του έρωτα»

Γράφει ο συμπατριώτης μας Νίκος Φραντζής


Εννοείται, δεν κάνει λάθη ο Θεός για μας. Λέω, «ο τελευταίος Έρωτας στη ζωή μου, είναι ο Μεγαλύτερος».

Το ξέρεις, ζω μόνο μια φορά και αυτή για σένα. Η Αγάπη και ο Έρωτας στο κορμί σου κατοικεί. Εσύ δεν γεννήθηκες για ν’ αγαπάς Εσένα.

Μου’ λεγες, εγώ είμαι η αφορμή, εσύ είσαι όμως η αιτία που ερωτεύτηκα… το αδύνατο. Να ξέρεις, είσαι το δώρο μου για τον Παράδεισο και αυτό που ζω είναι το Σωστό, μου το’ πε κι ο Θεός!

Εννοείται πως θέλεις πολύ ευτυχία, να μπορείς τα δώρα της ζωής να Ζεις, ν’ αγαπάς και να υποφέρει, με απόλυτη αξιοπρέπεια. Μ’ έμαθες πως δεν σκοτώνουν την Αγάπη με την πρώτη αφορμή.

Ζήσαμε και παρελθόν, αυτό ήταν η προετοιμασία μιας Μεγάλης Αγάπης, ενός Παράφορου Έρωτα. Έτσι άνοιξε η σελίδα της, η ζωή για μας. Ίσως τότε δεν είχαμε καταλάβει, πως είχαμε βρεθεί! Είπαμε να βρεθούμε στο όνειρο, τελικά βρεθήκαμε στη ζωή.

Εννοείται, ότι είσαι ό,τι καλύτερο ήλθε στη ζωή μου και σε ξαναζώ. Για πες μου, που, πόσα και σε ποιόν οφείλω να πω ευχαριστώ, που ήλθες στη ζωή μου ΕΣΥ, ομορφιά μου!

Ξέρω, το Σ’ Αγαπώ δεν το’ πες σε κανέναν, το είπες σε μένα, σ’ευχαριστώ και αυτό είναι ότι πολύτιμο έχω στη ζωή μου.

«Το Σ’ αγαπώ, είναι μια λέξη απλή, μα σε χιλιάδες περιπτώσεις ξέρουμε είναι ανόητη, γελοία και κουτή, όμορφη είναι μοναχά όταν τη νιώσεις.»

Ξέρω πως υπέφερα, μου έλειπες, τώρα καλώς ήλθες. Ζούσε ο ένας τον άλλον σε απόσταση και έτσι μπορούσαμε να πούμε περισσότερα! Γιατί ξέρουμε πως ποτέ δεν χώρισαν οι καρδιές μας. Χώρισε όμως το σώμα μας και αυτό ήταν που πονούσε! Ήλθες και έδωσες ήχο στη σιωπή. Είπες Ζήσε με Παίξε με ερωτικά, μη με κοιτάς, γιατί απόλαυση είναι ο Έρωτας και όχι αμαρτία.

Ήλθες και μου συμπλήρωσες ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στη ζωή μου.

Όνειρο ζω , αφήστε με να ζήσω μ’ αυτό (ν).

Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε, αφήστε με να ζήσω και αυτό (ν).

Εννοείται πως ότι κι αν κάναμε, είναι γιατί το επιδιώξαμε.

Τώρα βάζω τον Έρωτα μου για Σένα, σύνορο της ζωής μου.

Είναι όμορφα αυτά που Ζω τώρα μαζί σου και θέλω να τα Ζω Καλά, Κακά, Ακραία.

Δεν νοίκιασες τη ζωή σου όταν έχεις αισθανθεί Αγάπη. Έρωτα ΕΣΥ.

Όλα μου είσαι ΕΣΥ και ότι αγγίζεις γίνεται Αθάνατο. Εννοείται και είναι αλήθεια, πως δεν ήξερα πως μπορούσα ν’ αγαπήσω τόσο πολύ, πριν σε γνωρίσω. Για μια φορά ακόμη σου το λέω, μη ξεχνάς όπου και αν πας, να μ’ Αγαπάς.

Γιατί η ζωή, μου στέρησε πολλά, ΕΣΥ τίποτα. Τώρα προσπαθώ και θέλω να επικοινωνώ μαζί σου για να σου θυμίζω, ότι είμαι αυτός που σ’ Αγαπά. Να ξέρεις, δεν θ’ αρθεί ποτέ καιρός που θ’ αμφιβάλλω, πως τόσο σ’ Αγάπησα.

Έρωτα ΜΟΥ … ένα ΜΟΥ που άλλαξε το ΡΟΥ της ζωής μας … για δεκαετίες πλάι σου.  Νιώθω να ζω μια διπλή ζωή κοντά σου, μια της Αγάπης και μια του Έρωτα σου. Γιατί άλλο να είσαι ερωτευμένος με σένα και άλλο με τη ζωή.

Λέμε πως ο Έρωτας γεννήθηκε από την Αγάπη μας, γι’ αυτό και να θυμάσαι, όλα μου τα «έχω» σου τα χάρισα.

Εννοείται ότι σ’ Αγαπώ και ότι σήμερα που γιορτάζεις, σαν την πρώτη μέρα που σε γνώρισα.

Θα είναι κρίμα μου αν σ’ Αγαπούσα πιο λίγο. Δεν είναι λάθος η ανάγκη γι’ αγάπη. Στη ζωή μου δεν ήσουν λάθος, ούτε λάθος μου φέρθηκες, άρα, να σε προσπεράσω θα ντρέπομαι. Εννοείται πως ακόμη και σήμερα με τίποτα δεν σε συγκρίνω, γιατί με τα μάτια σου είμαι Ερωτευμένος, με το Σώμα σου κολλημένος, απ’ το φιλί σου εξαρτημένος. Πως μπορούν τα μάτια μου, να σε βλέπουν  άσχημο! Με λεν τρελό που Σ’ αγάπησα, τους συγχωρώ, γιατί δεν σε κοιτούν με τα μάτια μου. Πώς να μισήσω αυτά που μαζί αγαπήσαμε!

Τι όμορφα να λέμε πως σ’ αυτή τη ζωή περπατήσαμε αντάμα.

Θέλω να ζήσω μαζί σου πάθη μιας ζωής, γιατί χωρίς εσένα τίποτε δε μοιάζει αληθινό.

Το Σεξ δεν είναι βαρετό, αφού μας γίνεται σωστά. Ήλθα να μείνω εγώ στη ζωή σου, γιατί τέτοιον Έρωτα θέλω να ζήσω.

Θέλω να ζήσω τον Παράδεισο μου, τώρα μαζί σου. «Έμαθα, όλα μας τα Σ’ Αγαπώ πρέπει να τα λέμε όσο ζούμε, συμπληρώνω τα ωραία σου και τα’ όνειρο μας ζούμε».

Εννοείται πως είναι αδύνατο στου μυαλού σου το θυμό εγώ να μπω, να βρω  κουράγιο να σε χάσω!

Γράφω απ’ την καρδιά μου και η καρδιά τώρα νοιάζεται μόνο να πει την αλήθεια, να πει αυτά που περιέχει… Αγάπη και Έρωτα για Σένα.

Ξέρεις, τα τόσα σ’ Αγαπώ σου, που μου χρωστάς, πάντα θέλεις ταχιά να μου ξοφλάς. Και εγώ να λατρεύω  και ν’ αγαπώ τις ώρες που μπορείς να με σκέφτεσαι.

Κάθε στιγμή που είσαι μακριά μου χάνομαι, βασανίζομαι, πνίγομαι, αγωνιώ, μένω κενός, δεν ζω. Θα είμαι πάντα δίπλα σου ακόμα και αν έλθουν στιγμές που θα είμαι μακριά σου και θα είσαι ο λόγος για να ζω, ο λόγος για να υπάρχω, η μέρα, η νύχτα, το φως ή το σκοτάδι.

Θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον Θεό κάποια στιγμή και να του πω, πως έφυγε ένας Άγγελος από κοντά του και να μην τον νοιάζεται, γιατί τον έχω δίπλα μου και το όνειρο μας Ζούμε! Κι έτσι επιβεβαιώνεται ο Θεός, γιατί δεν έκανε λάθος για μας τα ΔΥΟ … Μωρούλι.

Να Θυμάσαι: Όλα είσαι Εσύ και είσαι εδώ μη κουραστείς να σ’ Αγαπώ.

Δεν υπάρχω αν δεν με κοιτάς δεν Ζω αν δεν μ’ Αγαπάς.

Μη με δικάζετε γιατί έχω τρελά ερωτευτεί. Καταδικάστε τον Θεό που μ’ έχει φτιάξει ν’ αγαπώ.


Νίκος Φραντζής

Ιούνιος 2014

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ