back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτη η στάση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λέρου και του Σωματείου Εργαζομένων…

ΑΠΟΨΕΙΣΑπαράδεκτη η στάση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λέρου και του Σωματείου Εργαζομένων...

Γράφει ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Ιατρός – Παθολόγος ΠΠΙ Λειψών

Είναι απαράδεχτο το ότι οι διοικήσεις της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Λέρου και του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Λέρου να μην έχουν τοποθετηθεί ακόμη ένα και πλέον μήνα μετά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων Λειψών για τα θέματα υγείας…

Και να επαναλάβω την άποψη μου για την καταδίκη έμπρακτα στις κάλπες και όχι μόνο του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού …….και ενίσχυση των ταξικών ψηφοδελτίων του ΠΑΜΕ….

Η άγρια αντιλαϊκή και αντεργατική επίθεση η οποία κάθε μέρα γίνεται όλο και βιαιότερη κατά των εργαζομένων, των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο από τους ίδιους τους εργαζόμενους, μόνο όταν οι ίδιοι πάρουν την υπόθεση της πάλης στα χέρια τους, όταν οργανώσουν τους αγώνες αντίστασης, ανυπακοής και τελικά ρήξης με αυτή την πολιτική.

Για να το πετύχουν όμως αυτό είναι απαραίτητο να ξεχωρίσουν τους «εχθρούς από τους φίλους», να δουν τι ρόλο εξυπηρετούν όλες οι δυνάμεις στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και να ξεμπερδέψουν οριστικά με όσους τους οδηγούν σιδηροδέσμιους στις ορέξεις της πλουτοκρατίας. Η ευθύνη των εργαζομένων είναι μεγάλη, διότι τώρα είναι η ώρα να προστατεύσουν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών του.

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ μάλιστα όταν μας έχουν στηρίξει σύλλογοι και σωματεία από όλο το φάσμα των εργαζομένων …όμως θα συρθούν στο τέλος κάτω από την πίεση των εργαζομένων να στηρίξουν των αγώνα μας…

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ