back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέο τριμελές συντονιστικό όργανο στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΜΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΝέο τριμελές συντονιστικό όργανο στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΜΟΥ

Στις 16 και 17  Μαίου,  επισκέφτηκαν την Πάτμο, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα Βόρεια Δωδεκάνησα Γιάννης Κουλάκης μαζί με το μέλος Διονυσία Κασίου. Σε συνέλευση που πραγματοποίησαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτμο, εξέλεξαν νέο τριμελές συντονιστικό όργανο από τους Δέσποινα Βακράτση Συντονίστρια, Μανώλη Πέντε, αναπληρωτή και Μελιανό Νικόλαο του Ιωάννη,  ταμία.

Το νέο συντονιστικό όργανο καλεί σε επαγρύπνηση  όλους τους συμπατριώτες μας. Τους συντρόφους, τους φίλους,  τους απλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τους απλούς πολίτες ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης. Παρακολουθούμε, εδώ και δύο μήνες, μέρα με την ημέρα, τον έντιμο και πραγματικό αγώνα διαπραγμάτευσης που διεξάγει η κυβέρνηση με τους δανειστές μας.

Ώρα με την ώρα διαφαίνεται απροκάλυπτα πλέον ο ανίερος πόλεμος που έχουν κηρύξει τα συντηρητικά ευρωπαϊκά κέντρα εναντίον της κυβέρνησης της Ελλάδας. Ελπίζουν ότι θα πτοήσουν το φρόνημα μας πιέζοντας την  να υπογράψει μια νέα επαίσχυντη συμφωνία. Ελπίζουν να χάσει την λαϊκή υποστήριξη και να περάσουν ξανά τα μνημόνια και τις πολιτικές της φτώχειας με περικοπές των συντάξεων και αντιλαϊκά μέτρα. Τις πολιτικές που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους, ψυχρά, σαν απλά νούμερα σε στατιστικές.

Συντασσόμαστε  με την κυβέρνηση και την υποστηρίζουμε. Την υποστηρίζουμε για να τιμήσει την ψήφο μας και την εντολή του ελληνικού λαού. Την καλούμε να μην υποχωρήσει από τις «κόκκινες γραμμές» που έχει χαράξει. Δηλώνουμε ότι νέο «μνημόνιο» δεν θα ανεχτούμε. Το «πάση θυσία» ευρώ δεν μας αφορά. Δεν αφορά ούτε τους νεόπτωχους, ούτε τους εκατομμύρια ανέργους και πολύ περισσότερο το μέλλον των παιδιών μας.

Είναι πολύ νωπή η εντολή του ελληνικού λαού, αλλά αν χρειαστεί, εδώ είμαστε για  να ερωτηθούμε. Να διατρανώσουμε ότι η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και ότι οι λαοί δεν ηττώνται.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ