Σάλο προκαλεί στο διαδίκτυο βίντεο που εμφανίζει τον Πάνο Καμμένο να προτρέπει κατοίκους του Αριστοτέλη Χαλκιδικής να κινηθούν εναντίον του Δημάρχου της περιοχής
Το επίμαχο βίντεο έχει τραβηχτεί λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Πάνου Καμμένου στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ακούγεται να λέει: «Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, λιντσάρετέ τον». Και αμέσως μετά προσθέτει:«Εμείς μαζί σας».
Με ανακοίνωσή τους η πρωτοβουλία «Πολίτες Αριστοτέλης» που έδωσε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο, αναφέρει:
«Ο “πολιτικός πολιτισμός” σ’ όλο του το μεγαλείο, από έναν πρόεδρο κοινοβουλευτικού κόμματος, που μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ούτε τη θέση που βρίσκεται και ούτε βεβαίως, τι συνέπειες μπορεί να προκληθούν από τη “συμβουλή” του».
ΠΑΣΟΚ: Συζητάει με τον Τσίπρα, μοιάζει με τη Χρυσή Αυγή Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την προτροπή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για λιντσάρισμα του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η απαράδεκτη φασίζουσα προτροπή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λιντσάρισμα του εκλεγμένου Δημάρχου κ. Πάχτα, έρχεται μετά τις ενέργειες ωμής βίας των χρυσαυγιτών βουλευτών. Ο κ. Καμμένος συζητά με τον κ. Τσίπρα για πολιτικές συνεργασίες και την ίδια ώρα χρησιμοποιεί φρασεολογία και μεθόδους της Χρυσής Αυγής. Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές».