19-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 17:47, στις 17-08-2019

Λέρος: Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας για τη διοργάνωση του Καρναβαλιού

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Εμφανίσεις: 533 φορές

Αγαπητοί Φίλοι - Καρναβαλιστές,

Χθες το απόγευμα το Κέντρο Κοινότητας δήμου Λέρου πραγματοποίησε μια πρώτη συνάντηση για την οργάνωση του Καρναβαλιού.

Παρά το γεγονός ότι ελάχιστοι ήταν οι φορείς – σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ξεκινούν επίσημα οι εργασίες για το Λέρικο Καρναβάλι.

Ασπαζόμενοι τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας, σας ενημερώνουμε πως η γιορτή θα κρατήσει δυο ημέρες, τις τελευταίες των Αποκριών. Την πρώτη ημέρα μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν σε ξέφρενους ρυθμούς με φουσκωτά κάστρα, μαγικούς δράκους, τρενάκι, γαιτανάκι και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθεί παρέλαση με μασκαράδες.

Εντός των επόμενων ημερών θα σας παρουσιάσουμε τη θεματολογία των ομάδων - πληρωμάτων, ώστε εάν το επιθυμείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με στολές απλές και κυρίως ανέξοδες. Φυσικά, μπορείτε να λάβετε μέρος με δικό σας θέμα, αρκεί η ομάδα σας να απαρτίζεται από δέκα άτομα τουλάχιστον.  Να τονιστεί πως την ώρα της παρέλασης ο δρόμος θα είναι κλειστός και δε θα επιτραπεί η είσοδος σε ιδιώτες που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο προβλεπόμενο διάστημα.

Το νησί μας δεν έχει να ζηλέψει κανένα Καρναβάλι των μεγάλων πόλεων… Λένε πως ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη… Όλοι μαζί όμως μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!!


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook