19-09-2019 Τελευταία ενημέρωση: 08:05, στις 18-09-2019

«Έπεσε» το ελληνικό Ίντερνετ - Διακοπή πρόσβασης για χρήστες και επιχειρήσεις

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Εμφανίσεις: 569 φορές

Δυσκολίες πρόσβασης για πολλούς Ελληνες χρήστες, για πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και υπηρεσίες οι οποίες στηρίζονται στο διαδίκτυο

Μεγάλα προβλήματα πρόσβασης αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις, με τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τουλάχιστον ένας, ίσως και περισσότεροι πάροχοι έπεσαν και πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να μπουν στο Ίντερνετ.

Πολλά sites αλλά και επιχειρήσεις αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία τους και είχαν «παραλύσει», καθώς το internet αποτελεί έναν βασικό τρόπο για να εργαστούν - επικοινωνία, παραγγελίες κ.λπ. Πολύ περισσότερο όταν αρκετές εξ αυτών έχουν πολλά και σημαντικά αρχεία τους σε υπηρεσίες cloud.

Η διακοπή πρόσβασης συνεχιζόταν μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 και συνεχίζονταν οι προσπάθειες επανασύνδεσης των χρηστών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχε internet, αλλά κινείτο με ταχύτητες... χελώνας - σε ένα ποσοστό τουλάχιστον 50% των χρηστών.

Μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων το οποίο ενέτεινε ακόμα περισσότερο το πρόβλημα με την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

ethnos.gr


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook