Apr 02, 2020 Last Updated 11:43, στις 02-04-2020

Η γλώσσα των κουτσαβάκηδων: Αυτό είναι το λεξικό της μαγκιάς

Σχολιάστε το άρθρο

Έγινε το μάλε-βράσε ο Ασίκης έκανε τσαμπουκά στο βλάμη της γιαβουκλούς του… αφού το γιαγκίνι δεν μπορείς εύκολα να το κάνεις ζάφτι. Πάτησε το ζωνάρι του και πήρε τη δίκοπη να ξεπλύνει την ντροπή, να μην τον κογιονάρουν οι κουσελιάρηδες στην πιάτσα…

Ενημέρωση για τους εμβολιασμούς για τον ιό της γρίπης

Σχολιάστε το άρθρο

Ανάγκη για άμεσο εμβολιασμό για τη γρίπη - Χαμηλά τα επίπεδα στους επαγγελματίες Υγείας - Κάτω από 30% η εμβολιαστική κάλυψη στους επαγγελματίες υγείας

Ενημέρωση για την ιλαρά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)

Σχολιάστε το άρθρο

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναφέρεται σε σοβαρή έξαρση κρουσμάτων ιλαράς στην Ευρωπαϊκή περιοχή του, η οποία χάνει έδαφος στην προσπάθειά της για την εξάλειψη της ιλαράς, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) διευκρινίζει τα εξής:

Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας

Σχολιάστε το άρθρο

Η 28η Ιουλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας. Στόχος της συγκεκριμένης ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις ιογενείς ηπατίτιδες, η ενημέρωση για τους τρόπους μετάδοσης, πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας των ατόμων που έχουν προσβληθεί αλλά και η ευαισθητοποίηση των αρμόδιων φορέων για την υλοποίηση δράσεων που θα οδηγήσουν στην εξάλειψη των σοβαρών αυτών λοιμώξεων.

Βρέθηκε το υποβρύχιο La Minerve που είχε εξαφανιστεί εδώ και 50 χρόνια

Σχολιάστε το άρθρο

«Βρήκαμε το La Minerve. Αποτελεί επιτυχία, ανακούφιση και τεχνικό επίτευγμα. Ο νους μου είναι στις οικογένειες που περίμεναν αυτήν την στιγμή τόσο καιρό», έγραψε στο Twitter η υπουργός.

FaceApp: Απειλούνται τα δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών από το app που προκάλεσε παγκόσμια φρενίτιδα;

Σχολιάστε το άρθρο

Τι αναφέρεται στους όρους χρήσης της εφαρμογής και τι ισχυρίζεται ο developer του απίστευτα δημοφιλούς FaceApp

Περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Σχολιάστε το άρθρο

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει ότι διαγνώσθηκαν στη χώρα μας τα πρώτα δύο εργαστηριακά επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για την περίοδο μετάδοσης 2019, το ένα στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Πιερίας (Δήμο Κατερίνης) και το άλλο στην Π.Ε. Ξάνθης (Δήμο Τοπείρου).

Τα δικαιώματα των επιβατών που ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Σχολιάστε το άρθρο

Καθώς ο Ιούνιος τελειώνει, πολλοί ξεκινούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, είτε οργανώνουν ολιγοήμερες αποδράσεις, εντός ή εκτός Ελλάδας.

Ώρα για Cure: 40 χρόνια αγκαλιά με την αράχνη

Σχολιάστε το άρθρο

Στις 17 Ιουλίου παίζουν στην Πλατεία Νερού. Μπορούμε όμως να τους δούμε και στο επετειακό τους live, γιορτάζοντας 40 χρόνια «αγκαλιά με την αράχνη» (1978-2018) που έδωσαν στο Hyde Park του Λονδίνου. Στις 11 και στις 13 Ιουλίου στα Village Cinemas (Mall, Ρέντη και Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη) θα προβάλλεται η ταινία «Anniversary 1978-2018» που θεωρείται η ξεκάθαρη γραμμή που χαράσσουν οι Cure ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον.

Καύσωνας από τη Σαχάρα βάζει σε «θερμοκλίβανο» την Ευρώπη

Σχολιάστε το άρθρο

Ολόκληρες περιοχές από τη Μαδρίτη ως το Παρίσι, από τις Βρυξέλλες ως τη Φρανκφούρτη και από τη Βιέννη ως το Βερολίνο αναμένουν πολυήμερο καύσωνα με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν καθημερινά τους 32,5 βαθμούς Κελσίου

Βρείτε μας στο Facebook