Dec 14, 2019 Last Updated 07:21, στις 14-12-2019

Γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι;

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News» 

Ένα θέμα που επανέρχεται στην επικαιρότητα κατά τη διάρκεια της εκάστοτε προεκλογικής περιόδου, είναι κατά πόσον τα ΜΜΕ και οι παντός είδους έντυπες ενημερώσεις, διατηρούν την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία που επιβάλλεται να έχουν.

«Δεν είναι ο δικός μου τρόπος σκέψης που έχει προκαλέσει τις δυστυχίες μου, αλλά ο τρόπος σκέψης των άλλων»

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News» 

Ο Ντονασιέν Αλφόνς Φρανσουά Κόμης του Σαντ (ευρύτερα γνωστός ως Μαρκήσιος ντε Σαντ), είναι ο «ονοματοδότης» του όρου σαδισμός, και το όνομά του παραπέμπει σε ανθρώπινο τέρας ακολασίας.

«...Η διαφορετική άποψη έχει και μια άλλη αξία. Λειτουργεί ως παρακαταθήκη για το μέλλον»

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News» 

Πριν λίγες μέρες εστάλη στην εφημερίδα ένα δελτίο Τύπου της δημοτικής πσράταξης «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΡΟΣ», που υπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κ. Κοντογιωργάκης, Δ. Μουντάκης και Φ. Σούλου, το οποίο πιστεύω πως αξίζει να διαβάσετε.

«Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές»

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News» 

Εισήλθαμε πλέον στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 18 Μαΐου. Όπως σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, έτσι και σε αυτές τις εκλογές, έχει κηρυχθεί ένας «εμφύλιος πόλεμος» μεταξύ των κατοίκων του νησιού μας, ορισμένοι εκ των οποίων υποστηρίζουν με φανατισμό τη μία ή την άλλη παράταξη, λες και πρόκειται για κάποιο αθλητικό γεγονός ή για το κυνήγι του χαμένου θησαυρού!

Άγνωστοι έκαναν καταγγελία για την Πύλη Εισόδου χρησιμοποιώντας το όνομα συμπολίτη μας!

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News» 

Το ονοματεπώνυμο συμπολίτη μας χρησιμοποίησαν άγνωστοι, προκειμένου να καταγγείλουν ψευδώς, σε διάφορες υπηρεσίες, τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την έναρξη λειτουργίας της Πύλης Εισόδου Εξόδου στην Αγ. Μαρίνα!

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά, για τα λιμάνια της Λέρου

Με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν με τη νομιμοποίηση των λιμένων Αγ. Μαρίνας Λακκίου, αποφάσισα να συντάξω την επιστολή που ακολουθεί, περιγράφοντας αναλυτικά το πρόβλημα και ζητώντας την εξεύρεση λύσης από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Κατάργηση τμημάτων δικτύων ύδρευσης από αμιαντοσωλήνα στα Άλιντα και στο Παντέλι

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News» 

Την κατάργηση τμημάτων δικτύων ύδρευσης από αμιαντοσωλήνα και τοποθέτηση νέων δικτύων από πολυαιθυλένιο 3ης γενιάς, στις περιοχές Άγιοι Σαράντα στα Άλιντα και Άγιος Νεκτάριος στο Παντέλι, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου σε πρόσφατη συνεδρίαση.

«Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτά που κάνουμε αλλά και γι’ αυτά που δεν κάνουμε»

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News» 

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την ανείπωτη τραγωδία στο Φαρμακονήσι που κόστισε τη ζωή σε 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά.

Προκαταρκτική έρευνα για το «λουκέτο» στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου!

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News» 

Μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την τοπική οικονομία, αποτελεί η απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος για ανάκληση της άδειας λειτουργίας τριών συνεταιριστικών τραπεζών, στα μέσα Δεκεμβρίου, μεταξύ των οποίων και η συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου.

Βρείτε μας στο Facebook