back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. ΠΑΛΑΠΟΥΓΙΟΥΚ: Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους να παλεύουμε για τα Δωδεκάνησα

ΑΠΟΨΕΙΣΓ. ΠΑΛΑΠΟΥΓΙΟΥΚ: Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους να παλεύουμε για τα Δωδεκάνησα

Αδέρφια μου και συνυποψήφιοί μου στο ψηφοδέλτιο της ανθρωπιάς,σας καλώ,αυτές τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής αναμέτρησης,να αγωνιστούμε ενωμένοι με έναν και μοναδικό στόχο,το καλό του Κινήματος και αυτών των ίδιων των συμπατριωτών μας.

Το ήθος,η αξιοπρέπεια και οι ξεκάθαρες ιδέες μας είναι αυτά που τελικά ξεχώρισαν και μας χάρισαν μια θέση στην καρδιά των συμπατριωτών μας.

Συναγωνιστές μου,ήταν πραγματική τιμή για μένα που αγωνίστηκα στο πλάι σας,σε έναν άνισο αγώνα εναντίον του φόβου,της διαστρέβλωσης,της αδικίας και της ανισότητας,όλα προϊόντα της απερχόμενης συγκυβέρνησης. 

Ταξιδεύοντας από το ακριτικό νησί των Λειψών,στην ταραγμένη θάλασσα,αναλογίζομαι πόσες ΄΄φουρτούνες΄΄ πέρασε και πόσες θα περάσει ακόμα το Κίνημά μας και οι άνθρωποι του,προκειμένου μια μέρα να ξαναδούμε την χώρα μας με την ελευθερία και την λάμψη που της αξίζει. 

Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας, κο Πάνο Καμμένο,για την τιμή που έκανε σε μένα και στους συνυποψηφίους μου να σταθούμε στο πλευρό του και να αγωνιστούμε τον καλό αγώνα,καθώς και τα μέλη μας και τις συντονιστικές επιτροπές μας που στάθηκαν δίπλα μας ακοίμητοι φρουροί!

Ευχαριστώ την νεολαία μας που δεν σταμάτησε λεπτό να παλεύει για όλους μας,βροντοφωνάζοντας ταυτόχρονα το όραμα της για μια Ελλάδα ελεύθερη,δίκαιη και δυνατή!

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνυποψηφίους μου,που ο κάθε ένας από το μετερίζι του παλεύει να ακουστεί η φωνή του και να περάσει τις ιδέες του και τις προτάσεις του για ένα αύριο περήφανο για τα νησιά μας και την πατρίδα μας.Για ένα αύριο που δεν θα ντρεπόμαστε και που θα είναι κτήμα του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας!

Τέλος,το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζει στους ίδιους τους πολίτες,τους συμπατριώτες μας,που μας άνοιξαν την αγκαλιά τους και εκδήλωσαν την θετική τους πρόθεση να μας στηρίξουν,αποδεικνύοντας ότι ειδικά στις μέρες μας δεν έχουν σημασία μόνο οι περγαμηνές,τα χαρτοφυλάκια και τα πολιτικά τζάκια,αλλά αυτή η ίδια η έννοια του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο! 

Αδέρφια μου,ότι και να γίνει,όπως και αν έχει κινηθεί ο κάθε ένας από μας,ξέρω ότι ο γνώμονας είναι κοινός,το καλό της πατρίδας μας.

Η επόμενη μέρα θα μας βρεί ενωμένους και ετοιμοπόλεμους,με έναν από εμάς να παλεύει από τα έδρανα της Βουλής αυτή τη φορά,για την Ελλάδα και τους νησιώτες μας.

Σας ευχαριστώ για τον έντιμο αγώνα!

Με τιμή και εκτίμηση,


Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου

Γεώργιος Κών. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητοι Έλληνες-Πάνος Καμμένος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ