Apr 02, 2020 Last Updated 11:43, στις 02-04-2020

ΣΥΡΙΖΑ κατά πραγματικότητας - Του Κωστή Χατζηδάκη

Σχολιάστε το άρθρο

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκοψε συντάξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας ξαναβύθισε στην ύφεση το 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φέρει ευθύνη για την αντιμετώπιση καμιάς πυρκαγιάς, καμιάς πλημμύρας. Η χώρα μας πήγε μπροστά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Εμφύλιος και η εθνική μας νεύρωση

Σχολιάστε το άρθρο

Ε​​ξήντα εννέα χρόνια μετά τη συντριβή του κομμουνισμού στον Γράμμο, η επέτειος έχει σχεδόν ξεχαστεί. Κάτι συνάξεις εδώ κι εκεί, όπως στις Πρέσπες τις προάλλες υπό τον σεμνό τίτλο «Το τέλος του Εμφυλίου», δηλώσεις που μάλλον θαμπώνουν παρά αναδεικνύουν τη σημασία του γεγονότος.

Πρόσφυγες και μετανάστες στο έλεος της Μαφίας

1 Σχόλιο

Μια συμμορία μεταναστών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν έλεγχε τα συνοριακά περάσματα για την παράνομη έξοδο από την Ελλάδα προς την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Τα υπέροχα υποβρύχια που γέρνουν

Σχολιάστε το άρθρο

Του Δημήτρη Καμπουράκη

Ανήμερα του Άγιου Πάσχα, ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε στο «Der Spiegel» ότι καλά θα κάνουν οι Τούρκοι να μην σκέφτονται αλλαγές των ευρωπαϊκών  συνόρων, διότι τα έξι γερμανικά υποβρύχια που έχει η Ελλάδα είναι ‘’τρομερό όπλο’’. Όλοι οι συντάκτες του υπουργείου άμυνας επίσης, όταν αναφέρονται στον συσχετισμό των δυνάμεων στο Αιγαίο καθησυχάζουν ακροατές και αναγνώστες με την φράση ‘’με τέσσερα μόνο απ’ τα έξι υποβρύχια μας, κλειδώνουμε όλο το αρχιπέλαγος’’.

Βενιζέλος: Μέτωπο κατά της θεσμικής και πολιτικής αλητείας

Σχολιάστε το άρθρο

Κέρδισαν την εξουσία το 2015 με ψέμματα και μίσος. Εξέφρασαν έναν πολιτικό λόγο απλουστευτικό, παραπλανητικό, διχαστικό, εμφυλιοπολεμικό εκμεταλλευόμενοι τις συνέπειες της κρίσης που τις εμφάνισαν ως συνέπειες του μόνου ασφαλούς και εφαρμόσιμου τρόπου αντιμετώπισης της κρίσης.

Εδώ το καλό ψευδοπωλείο

Σχολιάστε το άρθρο

Ένα κατασκεύασμα: Η αλήθεια. "Την αλήθεια τη φτιάχνει κανείς όπως το ψέμα”. Αυτός ο στίχος του Οδυσσέα Ελύτη, τείνει να γίνει το σήμα των καιρών μας. Κάτι που δεν είναι δύσκολο να το καταφέρουν, τα διάφορα καθαρόαιμα της πολιτικής, του μάνατζμεντ, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, εκπαιδευμένα καθώς είναι στα σχετικά συντεχνιακά σεμινάρια επικοινωνιακών και διαχειριστικών, διάβαζε χειραγωγικών, δεξιοτήτων. Εκεί όπου έχουν μάθει πολύ καλά, ότι για να λύσεις ένα πρόβλημα, αρκεί να το έχεις θέσει καλά.  Ή αλλιώς, να επιλέγουν το έγκλημα, ανάλογα με τη θέση που θέλουνε να υπερασπιστούν. 

Από την πτυχιοποίηση στην φτωχοποίηση

Σχολιάστε το άρθρο

Το χειρότερο σενάριο για τη χώρα και το Πολίτευμά της έχει αποφευχθεί. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν κατάφερε, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της το 2015, να μας οδηγήσει στην έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ.

Να, γιατί κυνηγάει ο Κοντονής τους δικαστές

Σχολιάστε το άρθρο

Τι τον τσίμπησε τον υπουργό Δικαιοσύνης και είπε ανοιχτά στους δικαστές ότι κακοδικούν και ότι οι αποφάσεις τους είναι έξω από τα συμφέροντα του λαού; Γιατί αυτά είπε! Στην πραγματικότητα δεν τον τσίμπησε τίποτε. Εντολοδόχος του Μαξίμου ήταν, όπως ξεκαθάρισε χτες και ο μέχρι πρότινος σύντροφός του συνταγματολόγος κ. Χρυσόγονος. Για δύο κρίσιμους λόγους, που αφορούν στην κυβερνητική πολιτική.

Βρείτε μας στο Facebook