Νεότερα Σχόλια

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΕΡΟΥ
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ...
κατοικος Λακκιου
Κυρία σύζυγε λιμενικού. Ανθελληνικό είναι να σου αρέσει η εστία μόλυνσης που έχει δημιουργηθεί έξω α...
Σύζυγος Λιμενικού
Είναι περίεργο πως κάποιοι ανθέλληνες κάνουν τ' αδύνατα - δυνατά για να περνάνε καλά οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣ...
Ματίνα
Είναι περίεργο πως κάποιοι ταυτίζουν το λαό της Λέρου με τον εαυτό τους.Ο λαός της Λέρου στην πλειοψ...
KINHΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΕΡΟΥ
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ Ο...
Η ΜΑΤΙΝΑ ???
Η ΜΑΤΙΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΡΙΟΙ είναι άλλης κατηγορίας ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την ...
ΑΝ.ΕΛΛ ΛΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΜΑΤΙΝΑ
Πραγματικά για ακόμη μια φορά γινόμαστε Μάρτυρες μια κομικοτραγικής παράστασης , απο την μία κάποιοι...
Ταβερνίαρης
Η λύση είναι να μην έρχονται στην ελλάδα και κατ'επέκταση και στη λέρο.Είπαμε να είμαστε άνθρωποι άλ...
ΠΟΙΟΙ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ??????
ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ
Περισσότεροι απὸ το 80% των Ελλήνων, δεν τους θέλουν!!!

Το πόσο μου αρέσετε!!

Σε ρ...

Eκατοντάδες αιτήσεις από ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ

ΟΑΕΕΕκατοντάδες είναι οι αιτήσεις που συμπληρώθηκαν από συμπολίτες μας επιχειρηματίες για να ενταχθούν στην ομάδα «Ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ» και να κινηθούν στη συνέχεια δικαστικά εναντίον του οργανισμού για τη χρέωση των παροχών. 

Στη Ρόδο η πρώτη συνάντηση των ανασφάλιστων πραγματοποιήθηκε προχτές το απόγευμα, και στέφθηκε με επιτυχία όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της ομάδας, τα οποία ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή. 

Πρόκειται για την τελευταία συνάντηση πριν κατατεθούν οι ομαδικές προσφυγές στη δικαιοσύνη, με σκοπό να κηρυχτούν παράνομες οι χρεώσεις της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων τις οποίες αν και δεν απολαμβάνουν λόγω χρεών εντούτοις καλούνται να πληρώσουν και μάλιστα προσαυξημένες με πρόστιμο. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Στις 28 Οκτωβρίου 2013 έγινε με επιτυχία στη Ρόδο, η πρώτη συνάντηση της ομάδας ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΕ, ενάντια στις παράνομες και αντισυνταγματικές χρεώσεις του ΟΑΕΕ. Εκατοντάδες επιστολές συμπληρώθηκαν με σκοπό την κοινή αντιμετώπιση νομικά και νόμιμα του δυνάστη των ελευθέρων επαγγελματιών.

Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε όλοι δυναμικά για την νίκη. 
– ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - . 
Θα ακολουθήσει τελευταία συνάντηση την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013» 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Οσοι από τους ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ του ΟΑΕΕ μπήκαν στην διαδικασία να καταθέσουν μόνοι τους τις επιστολές στο Ο.Α.Ε.Ε. και στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΠΟΛΙΤΗ πρέπει σαν συνέχεια να συμπληρώσουν ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗΣ σφραγισμένη για το γνήσιο της υπογραφής από τα Κ.Ε.Π. και να παραδοθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1/11/2013 στην ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ – ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ 

ΡΑΫΜΟΝΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, οδός Κοδριγκτώνος και Ερν. Μπέβιν γωνία , 8:30 μ.μ. – 10:00 μ.μ., τηλέφωνο: 6930775626, ή να προσέλθουν την Κυριακή 3/11/2013 στην δεύτερη και τελευταία συνάντηση της ομάδας ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε. – 
TΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ SΙΝ, ΠΑΛΙΑ LEPALAIS, 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 5:00 μ.μ. 

Πρέπει να παραδοθούν: 
1. Αριθμός Πρωτοκόλλου κατάθεσης Ο.Α.Ε.Ε. 
2. Αριθμός Πρωτοκόλλου κατάθεσης ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
3. Αριθμός Φακέλου κατάθεσης ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
4. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ 

Την «Επιστολή» και την «Δήλωση Συναίνεσης» μπορείτε να τα βρείτε στο Facebook στην ομάδα «ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΕ» (πάνω δεξιά / αρχεία). Ανοίγετε και τυπώνετε τις επιστολές. 
ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Αν δεν γίνει αυτή η διαδικασία – ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΣΥΜMΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ 
Οι συντονιστές της ομάδας 
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ του ΟΑΕΕ 

Για την Ρόδο 
6945906044 - Στέλλα Προύζου 
6994708080 - Χρύσα Θεοχαρίδου 
6930775626 - Ειρήνη Ραϋμόνδου 
6984293886 - Αμέρισσα Βογιατζή 

ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΙΣΡ 
Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου τονίζει ότι συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις των «ανασφάλιστων-ασφαλισμένων» του ΟΑΕΕ – ΕΟΠΥΥ. Ειδικότερα η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Μαντά αναφέρει τα εξής: 

«Πραγματοποιήθηκε χτες 28η Οκτωβρίου μαζική και πολυπληθής συγκέντρωση των «ανασφάλιστων-ασφαλισμένων» του ΟΑΕΕ, με κοινό σκοπό και στόχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια των καταχρηστικών και παράλογων πρακτικών του Ο.Α.Ε.Ε. και του Υπουργείου Εργασίας. 
Ο ΟΑΕΕ ασκεί ποινικές διώξεις στους ασφαλισμένους του για τις οφειλές των εισφορών των συντάξεων και της περίθαλψης τους . 

Στη συγκέντρωση που έγινε σε χώρο της περιοχής του Αγίου Στεφάνου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Χρήστος Μαντάς και το μέλος θεσμικών επιτροπών περίθαλψης και ασφάλισης του ΙΣΡ παθολόγος κ. Ηλίας Τσέρκης. 

Μετά από την ενημέρωση προς τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ έγινε αναλυτική καταγραφή από την συντονιστική ομάδα των ανασφάλιστων γύρω από τα προβλήματα τους και τις έως τώρα δράσεις τους. 

Διαπιστώθηκαν τα εξής : 
1. Χωρίς παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ο ΟΑΕΕ, χρεώνει μηνιαία τον ασφαλισμένο με υψηλές προσαυξήσεις . 

2. Διαπιστώνεται άνιση μεταχείριση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ αλλά και άλλων ανομοιογενών ασφαλιστικών ταμείων που εντάχτηκαν σε μια νύκτα στον ΕΟΠΥΥ και που καταβάλλουν ακόμα και 9 φορές λιγότερες εισφορές το χρόνο (πχ. ΟΓΑ ) έχοντας παραδόξως τα ίδια δικαιώματα και τις αποζημιώσεις των δαπανών υγείας μέσα από τον ΕΚΠΥ (Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας ΦΕΚ 3054/18.10.12) και που δημιουργούν μεγάλα ελλείμματα στα Υπουργεία Υγείας και Εργασίας και οδηγούν την κυβέρνηση σε νέους άδικους φόρους και περικοπές. 

3. Το επιτόκιο των προσαυξήσεων είναι ασύμμετρα υψηλό με την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα που πλησιάζει την τοκογλυφία. 
4. Οι περισσότεροι ανασφάλιστοι δεν έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στο πρόγραμμα της Ελεύθερης Πρόσβασης σε Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας γνωστό και ως Health Voucher, αφού η εγγραφή τους προϋποθέτει ο ασφαλισμένος ή ο ασθενής να μην έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα ή ρύθμιση με την εφορία !!! 

Και είναι βέβαια απορίας άξιον πόσοι τέτοιοι Έλληνες σήμερα υπάρχουν στη χώρα! 
5. Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης δεν είναι επιτυχία και αποτέλεσμα των πολυδιαφημιζόμενων ελέγχων του Υπουργείου Υγείας και του γενικότερου ‘συμμαζέματος’ αλλά τεκμαίρεται από την τεράστια αύξηση των ανασφάλιστων συμπολιτών μας (περίπου 3 εκατ.) που προμηθεύονται, όσοι μπορούν, μόνοι τους την φαρμακευτική αγωγή. 

Ως Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου δηλώνουμε την πλήρη συμπαράσταση μας , συμμεριζόμενοι την αγωνία προς όλους τους ανασφάλιστους όχι μόνο του ΟΑΕΕ αλλά και όλων των ασφαλιστικών ταμείων. 

Ξεκινάμε άμεσα την καταμέτρηση των ανασφάλιστων στην περιοχή μας καθώς και την καταγραφή όλων των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, που βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς να φταίνε, στον Καιάδα της ανασφάλειας και της απελπισίας. 

Ως Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου δηλώνουμε πως θα στηρίξουμε τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας με όλες μας τις δυνάμεις και θα συμπαραστεκόμαστε πάντα σε όσους ζητήσουν τη βοήθειά μας και αυτό ήδη γίνεται. 

Είναι χρέος μας ως επιστήμονες, ως επαγγελματίες και ως λειτουργοί της υγείας. 
Το οφείλουμε στους συνανθρώπους μας, στους ασθενείς μας, στο μέλλον των παιδιών μας, στην πατρίδα μας. 

Ενάντια σε ένα ένοχο κράτος που μας κυβερνά παράλογα, με μεγάλες αδικίες και οδηγεί εκατομμύρια Έλληνες νοικοκυραίους στην εξαθλίωση.»

Εφημερίδα Ροδιακή

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Σχολιάζετε ως επισκέπτης

0
τους όρους και τις συνθήκες.

Χρήστες Online

Συνδεδεμένοι τώρα: 142 επισκέπτες.
κανένα μέλος | 142 επισκέπτες

Περισσότεροι επισκέπτες συνδεδεμένοι ταυτόχρονα: 1248 στις 26 Αυγούστου 2013 στις 14:07.

Για άμεση ενημέρωση κάντε LIKE

 

Η Έντυπη έκδοση της εφημερίδας

Δρομολόγια Καταμαράν

 

Ειδησεογραφία από το Newsbomb.gr